Afgelopen twee weken werden op het terrein van de Orcaruiters de regiokampioenschappen georganiseerd. Ruiters en amazones vanuit heel Overijssel en de Noordoostpolder reisden af naar Urk om te strijden voor de kampioenstitel en/of een ticket naar de Nederlands kampioenschappen.

De wekenlange voorbereidingen werden beloond met veel positieve reacties, een gezellige sfeer en mooi weer. Bovenal kon er genoten worden van onze prachtige sport. Het terrein werd omgetoverd tot een gezellig en mooi aangekleed terras. Bezoekers konden vanaf het terras de ruiters en amazones zien schitteren in de ring. De kampioenen kregen een prachtige deken en een Urker goodybag.

Ook een aantal Orcaruiters streden mee voor de kampioenstitel. Bij de pony’s reed Joanne Blok met Hannatou in de klasse L1. Ze reden een nette proef en behaalden 61,75 %. Joanne werd derde in haar klassement. Helaas mocht er maar één combinatie door naar de Nederlandse kampioenschappen. Ente van Veen reed met Dorcan in de L1. Ze reden een mooie proef en behaalden 62,08%. Een mooie score, maar niet genoeg voor een ticket naar het NK. Anne Kramer reed met Déjà vu de Semily in de M1. Zij behaalden samen een score van 60,66%. Anne reed in een sterk deelnemersveld, haar score was niet genoeg om door te mogen naar het NK.

Overige uitslagen kunt u vinden op de website van regio Overijssel. Foto’s kun u terug vinden op de website van Cynthia Vos Fotografie, Foto4u en Meindert Koffeman Fotografie.

Het organiseren van de regiokampioenschappen had niet gekund zonder alle sponsoren. Namens de wedstrijdcommissie willen wij onze sponsoren hartelijk bedanken.

Dayseaday
Hypostore
Klif18
Horse Equipment
HES Vetenair
Gemeente Urk
Bos lastechniek
Konag
Jumbo Urk
Boni Urk
Blikkie voor een Prikkie
Asia Express Food
Aangenaam Buiten
Camping It Soal
Tuinexperts
Schildersbedrijf K.J. Coenen
Flevo schilderwerken
Seacon
Sea Frozen
Neerlandia
Zeebulon
Urker vishandel J Loosman
Avalon Maritime

536-5368703_dayseaday-hd-png-download
0x0
images
jumbo-urk-folder
Logo-Facebook-blauwe-letters-weg-grijs-4-cm-bij-4-cm-Facebook
maxresdefault
Mgcjj2AV
Neerlandia_fc_nieuw-logo_900dpi@2x
seacon-logo960x640
unnamed (1)
unnamed
aangenaam buiten
boni-urk
download
Horse-Equipment-Urk
download (1)
logo
download
1598967526034
Tuinexperts-750
Sea-Frozen-Logo-Negatief-Transparant-1024x265
previous arrow
next arrow

Regiokampioenschappen een groot succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.