Afgelopen zaterdag was er weer een meetmoment bij de Orcaruiters. Verschillende leden van de vereniging deden mee op eigen bodem. Wat mooie resultaten opleverde.

Berdien Pasterkamp startte voor de tweede keer met haar paard Amalia in de lichte tour klasse. Deze combinatie is langer dan een jaar niet gestart op wedstrijd en hebben ondanks dat een goede proef neergezet. Wel waren er wat fouten door de zenuwen, maar als ze die onder controle krijgt dan komt het helemaal goed.

Anthea Kramer deed ook mee in Urk met haar pony Grease. Heel knap want Anthea rijdt met haar pony Grease tussen de paarden in de klasse Z1. En zijn al druk aan het oefenen voor een klasse hoger, namelijk de Z2. De punten waren afgelopen zaterdag net niet genoeg voor een winstpunt.

Ente van Veen deed afgelopen zaterdag ook mee in de klasse L1 met Dorcan. Ze heeft twee nette proeven gereden die werden beloond met 203 en 199 punten. Dat zijn maar liefst vier winstpunten.

Anne Kramer startte met haar paard Diamant voor de eerste keer in de klasse M1. De tweede proef werd beloond met een winstpunt.

Mathilde Ras startte met haar Daisy in de klasse B. Ze reed twee winstpunten 183 en 187. Mathilde heeft de afgelopen weken hard getraind en dat was terug te zien in de punten.

foto: Anne Kramer
Orcaruiters presteren weer goed op eigen bodem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.