Tijdens de laatste wedstrijd van het indoorseizoen hebben de deelnemende combinaties van Orcaruiters prachtige proeven laten zien.

De eerste proef in de klasse B werd gewonnen door Julliet Kramer met Odarlin Tarpania. Met een mooie stabiele proef bleef deze combinatie met 198,5 punten de concurrentie net voor. Geesina Brouwer reed met Georgina de Luxe HB met 197,5 punten naar een tweede plek.

In de tweede proef reed Joanne Blok met haar Friese merrie Twinkle de sterkste proef. Met 197 punten won ze de eerste prijs. Tweede werd Julia Helder die met Eden Bonnie een score van 196 punten behaalde. In de klasse L wist Dicky Kuyt met Otis een derde prijs in de eerste proef te bemachtigen met 192,5 punten. De tweede proef werd gewonnen met 197 punten. Marisa Snoek werd met Passion stables go for it derde in de tweede proef met 192,5 punten.

in de klasse M liet Dicky Kuyt weer van zich horen, nu met Noir Zagros. Met 193 punten werd hij tweede in de eerste proef en met 199 punten wist hij de tweede proef te winnen. In de klasse Z mag Anthea Kramer terugkijken op een mooie laatste wedstrijd. Zij reed met Grease Emelwerth 212 en 223,5 punten; een persoonlijk record voor deze combinatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *