Afgelopen zaterdag werd het laatste meetmoment gereden bij de Orcaruiters. Vanaf deze week mag er in de paardensport weer gereden worden voor linten en prijzengeld.

Berdien Pasterkamp startte afgelopen zaterdag op Urk. Ze reed met Amalia in de lichte tour. Het vele trainen is niet voor niets. Ze reed een fijne proef met nog enkele foutjes. Ze behaalde een score van 60,44%.

Anthea Kramer startte met Grease Emelwerth in de klasse Z1, de proeven werden beloond met een score van 198,5 en 200,5. Dit is helaas net niet genoeg voor winst.

Ente van Veen startte met Dorcan in de klasse L1. Ze reed een keurige proef en kreeg een score van 198,5 en 211,5. Deze combinatie mag alweer promoveren naar een hogere klasse.

In de klasse L2 startte Margriet Mazereeuw met Guus en reden samen een mooie proef. Met 199 en 202 punten behaalde ze 2 dikke winstpunten.

Babette Koffeman ( zie foto ) deed ook mee met Amerens in de klasse B. Ze reed twee fijne proeven die werden beloond met een score van 188 en 192,5 goed voor 2 winstpunten.

Mathilde Ras reed met Georgina in de klasse B. De combinatie reed twee fijne proeven en had een score van 184,5 en 189 goed voor 2 nette winstpunten.

Anne Kramer was afgelopen zaterdag als laatste aan bod in de klasse M1 met Deja vu de Semilly, de proeven werden beloond met een score van 185,5 en 177,5.

Op 9, 10 en 17 juli zal er gestreden worden voor de titel regiokampioen op het terrein van de Orcaruiters.

Babette Bos met Amerens

Laatste meetmoment met winst afgesloten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.